Althaus Tee Deutschland

Althaus Romania


Stiri

Noile Accesorii Althaus

Am adaugat accesorii noi.

Va rugam vizitati pagina accesorii.Articol despre Ralf Janecki

Accesand imaginea alaturata puteti citi un articol in care este prezentata viata si afacerea creatorului Althaus Tea, Ralf Janecki.
Articolul este in limba germana.Teegenuss in vollendeter Qualität

De Vita Nobila

Althaus nu este doar un "Brand", ci o colectie rara creata pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Althaus semnifica:

Daca privim Althaus ca brand, putem spune un brand de ceaiuri bazat pe traditia rusa. Daca privim Althaus ca produs rezulta o colectie rara de ceaiuri pentru gastronomie; astfel Althaus este rezultatul muncii in echipa al nemtilor, americanilor si al rusilor.

Sortimetele de ceai sunt selectate si mixate dupa retete proprii realizate de Ralf Janecki, unul dintre cei mai cunoscuti si renumiti degustatori de ceaiuri in Germania. Peste 20 de ani de experienta si pasiune in industria de ceai germana si internationala, contacte directe cu producatorii din intreaga lume, dar si dragostea pentru ceai formeaza reteta unei afaceri de succes.

Celebri designeri americani ai studioului Radia Studio,din New York au creat pentru Althaus un ambalaj "state-of-the-art". Designul este completat de portelan alb de cea mai buna calitate si display-uri de prezentare elegante si atractive.

Ideea dezvoltarii ca brand vine din traditia ceaiului Rusesc si nu este o coincidenta faptul ca aceasta se regaseste in unele dintre sortimentele noastre. Prima prezenta pe piata a avut loc cu ocazia Food Expo din Moscova in octombrie 2005. Astazi ceaiurile Althaus sunt savurate in peste 25 de tari.

Althaus imbina pretentiile produsului de inalta calitate, cu cele mai moderne medode de productie si traditia ceaiului, cu amestecuri noi pline de savoare.

Premisele Calitatii

Cele mai inalte standarde de calitate sunt indeplinite cu succes prin munca in echipa alaturi de distribuitori de elita.

Dupa importul girat de degustatori specializati in achizitia ceaiurilor de calitate, intregul sortiment de ceai este prelucrat, mixat si ambalat in fabrica proprie din Germania. Dupa ce mostrele de productie sunt degustate si acceptate de expertii Althaus, sortimentele sunt depozitate si pregatite pentru vanzare. Marfa este depozitata la Lüneburg.

Neu eingetroffen

Althaus-Trade

Althaus International

Bezugsquellen in Deutschland In prezent, Althaus Tea se gaseste in peste de 25 de tari din Europa si Asia. Pentru a gasi Althaus intr-o tara anume va rugam accesati butonul.

probieren


Site-uri Recomandate

Vizitati site-ul importatorului si distribuitorului de cafea MOAK in Romania la adresa: www.caffemoak.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru COFFEE SHOP SOLUTIONS la adresa: www.coffeeshopsolutions.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru CIOCONAT la adresa: www.natfood.ro

weiter ButtonVizitati site-ul cafenelei THE COFFEE STORE la adresa: www.thecoffeestore.ro

weiter ButtonVizitati site-ul pub-ului St.PATRICK IRISH PUB la adresa: www.bucharest-irishpub.ro

weiter Button