Althaus Tee Deutschland

Althaus Romania


Stiri

Noile Accesorii Althaus

Am adaugat accesorii noi.

Va rugam vizitati pagina accesorii.Articol despre Ralf Janecki

Accesand imaginea alaturata puteti citi un articol in care este prezentata viata si afacerea creatorului Althaus Tea, Ralf Janecki.
Articolul este in limba germana.Teegenuss in vollendeter Qualität

Ceai Negru Aromat

Urmand traditia rusa, ceaiurile negre aromate sunt de calitate superioara si cu arome dintre cele mai deosebite. Pe langa clasicul "Imperial Earl Grey" mai gasiti sortimente cu arome de fructe exotice si neobisnuite cum ar fi "Mountain Herbs".

Rose Tian Hua

Un amestec negru, completat cu petale fine de trandafir, cu o aroma moale de trandafiri rosii. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, petale de trandafiri, aroma.


Imperial Earl Grey

Este cel mai cunoscut si cel mai des baut cai negru din lume. Acest amestec aromat Ceylon-China desface gustul intens de citrice al uleiului de portocala bergamot si ii da o nota imperiala. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, aroma


Blue Earl Grey

Acest ceai aproape neobisnuit este completat cu petale de albastrea si este un amestec de Ceylon-India. Acesta sustine desfasurarea aromelor proaspete de citrice si portocala bergamot. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, petale de albastrea, aroma.


Black Tulip Classic

Amestec de cei negru si verde, florile de iasomie, petalele de trandafir si albastrelele completeaza acest ceai. Gustul este finisat prin aromele fine de citrice. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, ceai verde, flori de iasomie, petale de trandafir, frunze de albastrea, aroma.


Strawberry Cream Ameli

Ceiul negru Ceylon amestecat cu Sencha verde reevaluat prin adaugarea bucatilor de capsuni, isi gaseste dulceata cu aromele capsunilor proaspeti si frisca. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, ceai verde, petale de trandafir, bucati de capsuni, frunze de capsuni, aroma.


Sweet Wild Cherry

Aroma pronuntata de cirese salbatice proaspete este absorbita de amestecul de ceaiuri Ceylon si Indian. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, frunze de mure, bucati de cirese, petale de trandafiri, aroma.


Spice Punch

Scortisoara coapta si portocalele rosii ii ofera acestui amestec Ceylon-China o aroma invioratoare cu nota de Craciun. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, petale de sofranas, migdale, aroma.


Vanilla Sky

Aroma pretioasa de vanilie Bourbon finiseaza acest ceai indian, devenind o experienta impresionanata a gustului, care atrage prin dulceata cremoasa. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, vanilie, aroma.


Exotic Mango

Caracteristica exotica a gustului de Mango filipinez ii ofera acestui amestec Ceylon-India o nota frustoasa si dulce. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, bucati de mango, petale de galbenea, aroma.


Sweet Rosie o’Grady

Aroma extravaganta de Whisky scotian, competata de un strop de cacao finalizeaza acest ceai Assam de orz devenind o savoare neobisnuita. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, cacao, ciocolata, aroma.


Mountain Herbs

Inceputul noii forme de aromatizare pentru noi, care a dus la amestecul neobisnuit din ceai negru si cimbru. Experienta de gust plina de surprize, dar si invioratoare. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: cai negru, cimbru.


Black Currant Traditional

Aroma coacazelor negre bine coapte ii ofera acestui Ceylon un gust fructose, inviorator. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, frunze de mure, aroma.


Fleur du Monde

Acest amestec este un highlight pentru iubitorii de ceai, deoarece se unesc ceaiurile negre cu cele verzi, finalizate de perlele pretioase de iasomie.O bucurie irezistibila. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, ceai verde, petale de iasomie.

Neu eingetroffen

Althaus-Trade

Althaus International

Bezugsquellen in Deutschland In prezent, Althaus Tea se gaseste in peste de 25 de tari din Europa si Asia. Pentru a gasi Althaus intr-o tara anume va rugam accesati butonul.

probieren


Site-uri Recomandate

Vizitati site-ul importatorului si distribuitorului de cafea MOAK in Romania la adresa: www.caffemoak.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru COFFEE SHOP SOLUTIONS la adresa: www.coffeeshopsolutions.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru CIOCONAT la adresa: www.natfood.ro

weiter ButtonVizitati site-ul cafenelei THE COFFEE STORE la adresa: www.thecoffeestore.ro

weiter ButtonVizitati site-ul pub-ului St.PATRICK IRISH PUB la adresa: www.bucharest-irishpub.ro

weiter Button