Althaus Tee Deutschland

Althaus Romania


Stiri

Noile Accesorii Althaus

Am adaugat accesorii noi.

Va rugam vizitati pagina accesorii.Articol despre Ralf Janecki

Accesand imaginea alaturata puteti citi un articol in care este prezentata viata si afacerea creatorului Althaus Tea, Ralf Janecki.
Articolul este in limba germana.Teegenuss in vollendeter Qualität

Herb Tea

Racoritor si revigorant sunt atribute pe care le inuseste ceaiul de plante. Sunt bune la gust si foarte variate. Cele mono, cum ar fi "Bavarian Mint" sunt completate de "Ginseng Valley", un amestec deosebit din foarte multe plante. Sortimentul e completat de ceaiurile aromate Rooibush.

Wellness Cup

Varietatea de plante creeaza o prospetime speciala si reconfortanta, care poate fi savurata oricand. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: frunze de mur, petale de floarea soarelui, fenicul, anis, vervain, St.John s wort-varza Bock, petale de trandafiri, aroma.


Ginseng Valley

Radacina Ginseng scoate in videnta un gust aparte, care nuanteaza acest ceai din plante. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: papadie, coji de fasole, lamaita, Ginseng, piersici, varza Bock, coji de portocale, "sandala de lemn", frunze de mesteacan, frunze de urzica, aroma.


Chamomile Meadow

Cele mai fine flori de musetel dau gust unui ceai moale, aromat acestei infuzii. Are culoare galben deschis. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: flori de musetel.


Bavarian Mint

Menta proaspata cu gust placut si vital de mentol. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: menta


French Rose

Bobocii de trandafiri dau un gust fin si culoarea smaraldului ceaiului. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: boboci de trandafiri.


Lemongrass

Lamaita, o infuzie de plante revigorante cu gust de lamaie proaspat. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: lamaita.


Tei Japonez

Acest ceai foarte usor insotit de un gust de miere, declanseaza o stare relaxanta. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: flori de tei japonez.


Mate Grün

Specialitate renumita,cu un gust usor astringent din America De Sud, desi are un continut redus de cofeina este o bautura reconfortanta si energizanta. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: Green Mate


Mate Buenos Aires

Green Mate cu gust usor astringent face acest amestec sa fie o infuzie atractiva, fructoasa care accentuaza aroma capsunilor.
Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: Green Mate, macese, Hibiscu, petale de albastrea, petale de floarea soarelui, aroma.


Rooibush Strawberry Cream

Din prospetimea capsunilor, continutul cremos de frisca si aroma delicata de Rooibush rezulta o infuzie fructoasa. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: Rooibush, Frunze de capsuni, bucati de capsuni, aroma.


Rooibush Berry Basket

Amestecul dintre Rooibosh si fructe rosii de padure te trimite cu gandul la copilarie si la duceata gemului facut de bunici la gura sobei.
Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: Rooibush, coacaze, frunze de mur, aroma.


Rooibush Cream Caramel

Rooibushul sud african, imbunatatit cu bucati de caramel, vanilie si arome. O surpriza dulce de culoare rosu-maroniu. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: Rooibush, bucati de caramel, bucati de vanilie, aroma.


Rooibush Sweet Orange

Un amestec irezistibil de Rooibush cu aroma si bucati de portocale dulci si proaspete. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: Rooibush, coaja de portocale, flori de portocal, aroma.


Honeybush Honig Supreme

Honeybush-ul sud african, cu gust dulce, usor de miere este completat de aroma de capsuni, caramel si frisca. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Ingrediente: Honeybush, caramel, bucati de capsuni, aroma.


Rooibush Chocolatier

Rooibushul african este comletat cu aroma extravaganta de whiskey scotian, bucati de cacao si ciocolata. O seductie dulce-acrisoara. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-5 minute

Ingrediente: Rooibush, bucati de ciocolata, aroma.

Neu eingetroffen

Althaus-Trade

Althaus International

Bezugsquellen in Deutschland In prezent, Althaus Tea se gaseste in peste de 25 de tari din Europa si Asia. Pentru a gasi Althaus intr-o tara anume va rugam accesati butonul.

probieren


Site-uri Recomandate

Vizitati site-ul importatorului si distribuitorului de cafea MOAK in Romania la adresa: www.caffemoak.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru COFFEE SHOP SOLUTIONS la adresa: www.coffeeshopsolutions.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru CIOCONAT la adresa: www.natfood.ro

weiter ButtonVizitati site-ul cafenelei THE COFFEE STORE la adresa: www.thecoffeestore.ro

weiter ButtonVizitati site-ul pub-ului St.PATRICK IRISH PUB la adresa: www.bucharest-irishpub.ro

weiter Button