Althaus Tee Deutschland

Althaus Romania


Stiri

Noile Accesorii Althaus

Am adaugat accesorii noi.

Va rugam vizitati pagina accesorii.Articol despre Ralf Janecki

Accesand imaginea alaturata puteti citi un articol in care este prezentata viata si afacerea creatorului Althaus Tea, Ralf Janecki.
Articolul este in limba germana.Teegenuss in vollendeter Qualität

Ceai Verde Aromat

Frunza mare de Sencha se leaga minunat cu aromele. De aceea intensitatea aromei este foarte diferita. Fructele clasice se inlocuiesc cu compozitii noi cum ar fi "Ginseng Flight Of Dragon" sau "Jasmine Pearls Bai Yin", caracteristice ceaiului de iasomie.

Royal Jasmine Chung Hao

Frunzele cu grija prelucreate si petalele de iasomie dau o aroma florala si eleganta. Un ceai armonios din scoala traditionala chineza, caruia nu i se adauga nimic in afara de iasomie. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, petale de iasomie.


Jasmine Ting Yuan

Un ceai verde chinezesc cu frunze egale, foarte lungi si multe varfuri. Petalele de iasomie ii dau acestui ceai o aroma luxurianta si o culoare verde-galbui. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde petale de iasomie


Jasmine Pearls Bai Yin

Acest ceai de prima clasa se cultiva in primavera chineza si este aromatizat cu petale de iasomie. Frunzele de ceai se rasucesc cu mana in forma de bilute (perle). In ceasca, perlele de iasomie scot la iveala o aroma fina, deosebita. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, petale de iasomie.


Flowers of Shanghai

Un ceai Sencha,usor amarui, in combinatie cu dulceata fructului de mango filipinez dau un gust neobisnuit de captivant, care uneste gustul amarui cu cel dulce. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, bucati de mango, petale de galbenele, aroma.


Green French Vanilla

Sencha cu frunze mari se amesteca minunat cu dulceata intensa a vaniliei si este completat de o aroma de frisca. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, vanilie, aroma


Casablanca Mint

Bautura nationala a Africii de Nord, de care se bucura si iubitorii de ceai din Europa datorita amestecului de menta Nana proaspata si frunzele rasucite sub forma de alice a Gunpowder-ului. Foarte placut si de savurat pe timpul verii. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, menta Nana.


Spring Tonic

Un amestec placut de Sencha cu frunze mari, al carui gust usor astringent armonizeaza cu aroma lamailor proaspete. Un ceai special si racoros. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, coaja de lamaie, petale de galbenele, aroma.


Grün Matinee

Compozitia fascinanta de Sencha, arome delicate si fructoase, dar si petalele de albastrele, trandafir si floarea soarelui, fac acest ceai sa fie o experienta de neuitat. Dulceag si cu un gust de durata, este un insotitor al zilei. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, petale de floarea soarelui, petale de albastrea , petale de trandafir, aroma.


Manon

Aromele alese si Fancy Sencha premium se imbina extraordinar si isi cauta unul altuia implinirea gustului. Un ceai care va fascina iubitorii de ceai. Recomandam fierberea apei la 75-80 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, petale de floarea soarelui, petale de albastrea , petale de trandafir, aroma.


Ginseng Flight of Dragon

Tipuri diferite de ceai verde foarte fine intalnesc aromele si picanteria Ginsengului. Mai intai seduce dulceata aromelor, urmata de gustul intens al Ginsengului si dau intregului ceai o nota exotica. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, bucati de mango, bucati de capsuni, petale de floarea soarelui, Ginseng, aroma.


Arabian Sheik

Optica acestui ceai Sencha si petale de trandafir cu o aroma echilibrata ii dau acestui ceai acel "ceva special" al lumii orientale. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, petale de floarea soarelui, petale de iasomie , petale de trandafir, aroma.


Cinnamon Tree

Gustul scortisoarei coapte si a portocalei rosii unesc aroma racoritoare cu o adiere a craciunului. O savoare a serilor de iarna. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, scortisoara, petale de sofranas, migdale, aroma.


Nocturne Indien

Exoticul se formeaza atunci cand Sencha usor astringent intalneste capsunele proaspete iar aceasta compozitie e completata cu un strop de aroma. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde,bucati si frunze de capsuni, aroma.

Neu eingetroffen

Althaus-Trade

Althaus International

Bezugsquellen in Deutschland In prezent, Althaus Tea se gaseste in peste de 25 de tari din Europa si Asia. Pentru a gasi Althaus intr-o tara anume va rugam accesati butonul.

probieren


Site-uri Recomandate

Vizitati site-ul importatorului si distribuitorului de cafea MOAK in Romania la adresa: www.caffemoak.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru COFFEE SHOP SOLUTIONS la adresa: www.coffeeshopsolutions.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru CIOCONAT la adresa: www.natfood.ro

weiter ButtonVizitati site-ul cafenelei THE COFFEE STORE la adresa: www.thecoffeestore.ro

weiter ButtonVizitati site-ul pub-ului St.PATRICK IRISH PUB la adresa: www.bucharest-irishpub.ro

weiter Button