Althaus Tee Deutschland

Althaus Romania


Stiri

Noile Accesorii Althaus

Am adaugat accesorii noi.

Va rugam vizitati pagina accesorii.



Articol despre Ralf Janecki

Accesand imaginea alaturata puteti citi un articol in care este prezentata viata si afacerea creatorului Althaus Tea, Ralf Janecki.
Articolul este in limba germana.



Teegenuss in vollendeter Qualität

Ceai Verde

Forma originala a ceaiului se gaseste din nou in ceaiul verde si alb. Althaus va ofera pe langa tipurile de ceai cunoscute si foarte des consumate ca "Gunpowder Zhu Cha" sau "Bancha Rinji Yoru" si raritati neobisnuite printre care se numara "Superior Zhu Bao White"( un ceai alb)"Milk Oolong" si "Gyokuro Tanabe".

Green Himalaijan

Acest remarcabil ceai verde, este cultivat la mare altitudine in locuri umbroase la poalele muntilor Himalaya.Din cauza diferentelor mari de temperatura arborele de ceai creste incet iar frunza de ceai este bogata in substante utile.Acest ceai nefiind rulat la uscare creaza o aroma delicata si proaspata. Un ceai verde cu o nota de primavara care va invita sa explorati un gust deosebit de aromat si profund cu o culoare aurie. Temperatura ideala de fierbere este fie 80-90 ° de grade.

Ingrediente: ceai verde.


Superior Zhu Bao White

Se spune despre acest ceai ca ar fi cel mai rafinat si valoros. Superior Zhu Bao White contine o prelucrare minutioasa, nu in zadar se vorbeste de perla de ceai traditionala care este finuta si prelucrata manual. Procesul de pregatire este cel mai scurt dintre toate si are loc doar in 3 faze: aburire scurta, uscare si sortare. Datorita productiei facuta cu grija ramane aroma fina. Tmperatura ideala de fierbere este 80-90 de grade, dupa ce apa a clocotot scurt si a fost racita. Recomandam infuzia 2-3 minute.

Ingrediente: ceai verde.


Formosa Pi Lo Chun

In Taiwan, fosta Formosa, se cultiva acest ceai pe plantatii de ceai, unde este o clima subtropicala, cu multe ploi. In aceste conditii creste ceaiul fin "Tea Formose" care are un gust deosebit si renumit in intreaga lume.

Numele "Pi Lo Chun" inseamna "spirala primaverii verde ca si smaraldul". Este un ceai "primavaratic"foarte fin si aromat. Formosa Pi Lo Chun este o specialitate de ceai verde, care are frunza sarmoasa cu varf alb ascutit. Un ceai usor parfumat si foarte aromat, de culoare galben-auriu.
Recomandam fierberea apei la 80-90 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde


Royal Pai Mu Tan

"Bujor alb"-traducerea din limba chineza. Este cel mai renumit ceai alb. Calitate premium, frunze de culoare verde deschis pana la maro deschis, cu varfuri albe pana la argintiu. Frunzele sunt usor fermentate, pastrandu-se consistenta vitaminelor C si B1. In China este cunoscut si sub denumirea de "elixirul nemuririi". Frunzele pretioase de ceai erau considerate ingrediente foarte importante pentru un elixir, care ar fi ajutat la nemurire.

Apropo: dupa o legenda din China veche, se spune ca ceaiul alb era bautura regelui. Plantele erau cultivate doar pentru el si puteau fi recoltate doar de fecioare.
Nota exclusiva a acestui ceai alb rezulta din prepararea indulgenta. O tratare speciala a recoltei si timpul exact al recoltei sunt conditiile obtinerii calitatii "bujorului alb". De aceea folositi la prepararea ceaiului numai apa potabila de ce mai buna calitate cu o duritate redusa. Temperatura optimala a apei este de 80-90 de grade cu o infuzie de 2-3 minute.

Ingrediente: ceai verde.


Gunpowder Zhu Cha

Un ceai chinezesc foarte indragit cu un gust bogat si intens. Denumirea de Gunpowder se datoreaza frunzelor sale foarte rotunjite care formeaza bilute mici si multe, care se aseamana cu praful de pusca. Frunzele au asemanarea unor alice, care se deschid in timpul fierberii. In Asia Gunpowder a devenit un ceai care se bea zilnic. Este deseori folosit pentru a mari intensitatea amestecurilor de ceaiuri verzi.

Cu toate ca pare un ceai simplu, Gunpowder Zhu Cha este preparat cu mare grija, ca si celelalte tipuri de ceai. Pentru a evita gustul amarui, spre deosebire de alte ceaiuri, se va diminua cantitatea la preparare. Recomandam fierberea apei la 80-90 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde


Keemun Lu Cha

Cel mai semnificativ ceai din China, care provine din provincia Anhui. Keemun Lu Cha se caracterizeaza prin gustul sau moale si aromat, care corespunde cu un gust usor dulce. Inainte zona Keemun in provincia Anhui era cunoscuta datorita distribuitorilor de ceai verde de buna calitate. Dar la mijlocul secolului trecut s-a dezvoltat fabricarea ceaiului negru in aceasta provincie. Keemumul verde a ramas de atunci in cantitati mici, fiind astazi foarte apreciat de expertii de ceai. Foarte apreciat datorita aromei sale si a finetei. Temperatura ideala : 80-90 de grade cu o infuzare de 2-3 minute.

Ingrediente: ceai verde.


Lung Ching Light

Este unul dintre ceaiurile frecvent consumate in China si era ceaiul regelui in sec. 18. Este compus din frunze de ceai fragede, verde deschis, care sunt presate dupa vechea traditie, de forma lunguiata. Denumirea ceaiului , tradus, inseamna fantana Dragonilor sau izvorul Dragonilor si se refera la un sat din provincia Zhejiang.

Calitatea premium este obtinuta prin uscarea frunzelor in tigai, dupa vestejire, frunzele devenind plate si de culoarea smaraldului. Recomandam fierberea apei la 80-90 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde


Gu Zhang Orange Supreme

Frunzele si mugurii acestui ceai extraordinar sunt recoltate doar 10 zile pe an, primavara si ii dau un gust unic, dulceag. Sunt recoltate doar frunzele fragede(mugurii si primele doua frunze). Infuzia reflecta o culoare galben aurie si se distige printr-un gust usor, dulceag, ca de portocala. Temperatura ideala a apei este 80-90 de grade, cu o infuzie de 2-3 minute.

Ingrediente: ceai verde.


Milk Oolong

"Oolong" inseamna in limba chineza "Dragonul negru". Sub acest nume este cunoscut de secole acest sortiment de ceai, care printr-o productie speciala se afla intre ceaiul verde, nefermentat si ceaiul negru bine fermentat, din care rezulta asa numitul ceai pe jumatate fermentat.

Acest ceai se bucura de o popularitate mare in multe tari. Se foloseste in ceremoniile de ceai din China. Milk Oolong primeste in urma tratarii cu aburi de lapte, un gust natural de lapte, care se regaseste in aroma zerului. Frunza ceaiului Oolong este usor rasucita. Recomandam fierberea apei la 80-90 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde


Midori Tani

Un amestec exclusiv de Sencha minunat si alte ceaiuri verzi, care ofera o aroma de durata, un gust puternic si calitate excelenta. Acest ceai a fost creat special pentru gustul european, avand o culoare intens stralucitoare si o aroma impresionanta. Prepararea pretioasa face acest ceai exceptional. Recomandam fierberea apei la 80-90 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde


Sencha Senpai

Sencha este un ceai traditional, iubit de japonezi. Se deosebeste prin frunzele sale lungi, plate si un gust tipic usor ierburos si usor amar.
Astazi Sencha este considerat in Japonia regele ceaiului de prima clasa, nu datorita gustului de frunze proaspat recoltate ci datorita carasteristicilor invioratoare.
Acestui ceai i se atribuie multe alte caracteristici pozitive, fiind considerat izvorul concentratiei si al vitalitatii.

Ceaiul nostru Sencha Senpai are o calitate de varf cu frunza fina, cu o aroma usor astringenta. Recomandam fierberea apei la 75-80 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde cu o nota de iarba proaspata si o culoare galben-verzui.


Kukicha Takara

Partea principala a acestei specialitati sunt frunzele si tulpina, din care rezulta un ceai proaspat si parfumat. Are un continut scazut de cofeina si este usor. Are o culoare stralucitoare si o mireasma aromatica. Are gust usor astringent si se distinge printr-un parfum delicat. O ceasca grandioasa care da un gust genial.

Exista o armonie intre Kukicha Takara si fructele de mare. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde


Gyokuro Tanabe

Incoronarea artei ceaiului japonez. Probabil cel mai bun sortiment de ceai verde al Japoniei. Arborele de ceai creste in locuri umbroase, si se cultiva doar mugurii, primavara. Astfel plantele produc mai multa clorofila si se reduce continutul de tanin, iar frunzele se coloreaza puternic intr-un verde inchis. Gyokuro Tanabe are un gust fin si usor cu o nota dulce.

Prin aroma si gust, seamana cu sencha Senpai, dar se deosebeste prin culoarea verde inchis siaroma usor condimentata. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 1-2 minute.

Ingredeiente: ceai verde


Genmaicha Raisu

Specialitate de ceai japonez, avand continutul traditional de Sencha verde, caruia i se adauga orez prajit. O specialitate puternic aromata cu un gust dulceag si usor ars, care face acest din acest ceai un exotic japonez.

In Japonia se bea Genmaicha la masa sau pe tot parcursul zilei. O alternativa a cafelei. Semintele de orez se rontaie la final. Are o culoare verde deschis, iar gustul este usor de fum. Se poate insoti la o masa cu peste. Genmaicha este un ceai ideal inainte de a merge la culcare si iarna. Recomandam fierberea apei la 80-90 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingredeiente: ceai verde, orez


Bancha Rinji Yoru

Acest ceai este in zilele noastre cel mai iubit ceai in Japonia. Frunzele acestui ceai verde se culeg atunci cand sunt mari si puternice.
Acest Bancha verde si armonios cu frunze mari rotunjite ne convinge printr-un gust elegant si o aroma fina. Bancha Rinji Yoru este un tip sencha simplu, la baza fiind mai usor si mai aromatic. Este un ceai cu grad scazut de cofeina si poate fi consumat si de catre copii.S
Ingredeiente: ceai verde.

Neu eingetroffen

Althaus-Trade

Althaus International

Bezugsquellen in Deutschland In prezent, Althaus Tea se gaseste in peste de 25 de tari din Europa si Asia. Pentru a gasi Althaus intr-o tara anume va rugam accesati butonul.

probieren


Site-uri Recomandate

Vizitati site-ul importatorului si distribuitorului de cafea MOAK in Romania la adresa: www.caffemoak.ro

weiter Button



Vizitati site-ul partenerului nostru COFFEE SHOP SOLUTIONS la adresa: www.coffeeshopsolutions.ro

weiter Button



Vizitati site-ul partenerului nostru CIOCONAT la adresa: www.natfood.ro

weiter Button



Vizitati site-ul cafenelei THE COFFEE STORE la adresa: www.thecoffeestore.ro

weiter Button



Vizitati site-ul pub-ului St.PATRICK IRISH PUB la adresa: www.bucharest-irishpub.ro

weiter Button