Althaus Tee Deutschland

Althaus Romania


Stiri

Noile Accesorii Althaus

Am adaugat accesorii noi.

Va rugam vizitati pagina accesorii.



Articol despre Ralf Janecki

Accesand imaginea alaturata puteti citi un articol in care este prezentata viata si afacerea creatorului Althaus Tea, Ralf Janecki.
Articolul este in limba germana.



Teegenuss in vollendeter Qualität

Grand Pack

Problema portionarii ceaiului varsat pentru ceainicele din gastronomie (0,4l) a fost rezolvata ideal prin Grand Pack. Frunzele de ceai si infuziile sunt impachetate in saculeti voluminosi, prin care apa patrunde cu usurinta, lasind ceaiului un spatiu suficient, pentru a dezvolta o aroma desavarsita prin infuzare.

Nu exista o sub sau supradoza a ceaiului si au instructiuni clare de folosire prin pictograme si descriere. Insotitorul ideal la micul dejun si in "servirea a la carte", sunt completate de ceainicul Althaus, ceasca Althaus si display-ul Grand Pack. Grand Pack sunt depozitate dupa retetele noastre in sisteme ultramoderne si licentiate.


English Breakfast

Un ceai tipic englezesc, al carui amestec de ceaiuri fine din ceylon dau un gust puternic, bogat si fortifiant. Acest ceai clasic se recomanda a se consuma in prima parte a zilei. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru


Assam Meleng

Acest sortiment de Assam Broken se distinge prin aroma sa plina, puternica, cu gust picant ce satisface iubitorii de ceai, care prefera o aroma tare. Caracteristica acestui ceai este culoarea maro inchis. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru


Rheingold

Un ceai Java, asemanator cu ceaiul Ceylon, dar fiind mai picant. Usor si moderat la gust, are o culoare maro-auriu. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru


Darjeeling Castelton

Acest ceai de exceptie creste pe pantele din Himalaia. Nu se folosesc decat frunzele din recolta de vara, deoarece sunt foarte aromate dand-ui ceaiului o culoare galben-auriu. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru


Black Tulip Classic

Un amestec de ceai negru si verde, completat cu flori de iasomie, petale de trandafir si cornflower. Un gust rafinat datorita aromelor citrice fine. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-4 minute.

Ingrediente: ceai negru, ceai verde, flori de iasomie, cornflower si petale de trandafiri,frunze de mur, aroma.


Royal Earl Grey

Earl Grey este cel mai cunoscut si cel mai baut ceai negru aromat din lume. Acest amestec aromat din Ceylon si China ii dau gustului citric Bergamotte o nota regala.
Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 3-5 minute.

Ingrediente: ceai negru, bergamota, aroma.


Gunpowder Zhu Cha

Acest tip de "praf de pusca" este un ceai verde chinezesc cu frunze lungi si fine, care se deosebeste printr-o aroma praspata si puternica. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingrediente: ceai verde gunpowder.


Sencha Senpai

Sencha este, prin traditie, un ceai foarte iubit si des baut de japonezi. Se deosebeste prin frunza lunga si lata, iar gustul tipic usor ierbos si amarui ii dau o culoare galben-verzui. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingrediente: cei verde.


Jasmine Ting Yuan

Un ceai verde chinezesc cu frunze egale si foarte lungi. Florile de iasomie ii dau acestui ceai un gust desavarsit, o aroma bogata si o culoare galben-verzui. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingrediente: cei verde, flori de iasomie.


Grün Matinee

Compozitia fascinanata din Sencha formata din arome delicat de racoroase, fructe si flori fac din acest ceai o experienta de neuitat. Cu un gust usor dulce si de durata, este o companie placuta in fiecare zi. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingrediente: cei verde, petale de floarea soarelui, cornflower si petaale de trandafir, aroma.


Manon

Aromele de fructe alese si Fancy Sencha de prima clasa se leaga intre ele si dau un gust plin si extraordinar. Un ceai care incanta iubitorii genului. Recomandam fierberea apei la 75-85 de grade si infuzarea ceaiului 2-3 minute.

Ingrediente: cei verde, petale de floarea soarelui, petale floare albastra, petale de trandafiri, aroma.


Strawberry Flip

Aroma si gustul capsunilor coapte si proaspete din gradina sunt completate cu frisca cremoasa. Un salut din Wimbledon in toiul verii. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: maceasa, Hibiscus, mar, bucati de capsune, Frunze de capsune, aroma.


Rooibush Strawberry Cream

Prospetimea capsunilor combinata cu frisca si aroma delicata a copacului de Rooibush dau un gust de fructe foarte intens. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: Rooibush, Frunze de capsuni, bucati de capsuni, aroma.


Ginseng Valley

Radacina de Ginseng scoate in evidenta o nota neobisnuita a gustului nuantand acest ceai care contine multe ierburi. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 4-5 minute.

Neu eingetroffen

Althaus-Trade

Althaus International

Bezugsquellen in Deutschland In prezent, Althaus Tea se gaseste in peste de 25 de tari din Europa si Asia. Pentru a gasi Althaus intr-o tara anume va rugam accesati butonul.

probieren


Site-uri Recomandate

Vizitati site-ul importatorului si distribuitorului de cafea MOAK in Romania la adresa: www.caffemoak.ro

weiter Button



Vizitati site-ul partenerului nostru COFFEE SHOP SOLUTIONS la adresa: www.coffeeshopsolutions.ro

weiter Button



Vizitati site-ul partenerului nostru CIOCONAT la adresa: www.natfood.ro

weiter Button



Vizitati site-ul cafenelei THE COFFEE STORE la adresa: www.thecoffeestore.ro

weiter Button



Vizitati site-ul pub-ului St.PATRICK IRISH PUB la adresa: www.bucharest-irishpub.ro

weiter Button