Althaus Tee Deutschland

Althaus Romania


Stiri

Noile Accesorii Althaus

Am adaugat accesorii noi.

Va rugam vizitati pagina accesorii.Articol despre Ralf Janecki

Accesand imaginea alaturata puteti citi un articol in care este prezentata viata si afacerea creatorului Althaus Tea, Ralf Janecki.
Articolul este in limba germana.Teegenuss in vollendeter Qualität

Infuzii de fructe

Infuzia de fructe si-a inceput marsul triumfal la sfarsitul anilor 70 si inceputul anilor 80, cand au aparut pe piata primele mixuri din fructe confiate. Prin selectia si combinatia acestor bucati de fructe si arome , compozitia de infuzii din fructe Althaus devine un artificiu de experiente ale gustului.

Red Fruit Flash

Amintirea copilariei cand bunicii puneau la fiert dulceata din fructe proaspete, este adusa la viata de aroma minunata a combinatiei de fructe rosii de padure a infuziei Red Fruit Flash. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: Hibiscus, affine rosii, macese, fructe de maces negru, mure, affine, aroma.


Manila Mango

Cele mai dulci fructe de mango cresc in Filipine. Dulceata din aceste fructe, rafinata cu vanilia cremoasa, vrajeste simtul. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: mar, maceasa, Hibiscus, afine rosii, bucati de ananas si mango, aroma.


Ruby Tuesday

Din rubarba de un rosu puternic, proaspata si fructoasa, asa cum o cunoastem din amestecul special de afine si mure, aici rotunjita cu aroma speciala de vanilie Bourbon, rezulta un minunat ceai de fructe. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: mar, maceasa, Hibiscus, affine rosii, Frunze de mure, aroma.


Strawberry Flip

Aroma si gustul capsunilor coapte si proaspete din gradina sunt completate cu frisca cremoasa. Un salut din Wimbledon in toiul verii. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: maceasa, Hibiscus, mar, bucati de capsuni, Frunze de capsuni, aroma.


Wild Cherry

Cireasa foarte coapta si de culoare rosu inchis cu bucati de migdala amara perfectioneaza acest ceai de fructe. Unul din sortimentele de infuzii cel mai des consumate. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: maceasa, mar, Hibiscus, bucati de cirese, petale de trandafiri, aroma.


Sicilian Orange

Din amestecul din arome de portocale dulci, siciliene si prospetimea tropicala a fructului pasiunii rezulta o infuzie racoritoare si vie, care poate fi bauta in orice anotimp. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: maceasa, Hibiscuc, mar, coaja de portocala, pasion fruit, petale de floarea soarelui, aroma.


Blue Angel

Aici se inbina aroma de fructe a ceaiului clasic de fructe cu prospetimea frunzelor de menta. Un ceai reconfortant de fructe, care ii da o savoare reala, atat cald cat si rece (ceai cu gheata). Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: mar, Hibiscus, maceasa, frunze de lamaie, petale de albastrele, mure, frunze de menta, aroma.


Persian Apple

Din bucatile de mar dulce si aromat, combinate cu aroma lamaii, dau un gust surprinzator de usor si fin. Obligatoriu pentru iubitorii de mere dulci. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: Mar, coaja de lamiae si portocala, macease, acid citric, aroma.Royal Red Vanilla

Acidul citric si aroma speciala moale si dulceaga de vanilie care se completeaza reciproc in acest ceai de fructe, dau o nota perfecta gustului, in care vanilia este prioritara. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: mar, maceasa, Hibiscus, petale de floarea soarelui, bucati de vanilie, aroma.


Guarana Heat

Cofeina din Guarana da o aroma mai dulce, acestui cocktail de fructe plin de energie, combinat cu capsunile si proaspatul kiwi-ul verde. La orice ora o incurajare a simtului. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: mar, maceasa, Hibiskus, coaja de portocala,bucati de kiwi si capsune,Guarana, petale de trandafiri, aroma.


Palm Beach

Soarele Floridei si sentimentul unui concediu perfect se regasesc in aceasta infuzie de fructe, atunci cand aromele se combina unele in altele. Ciresele rosii si dulci, coacazele neagre si bananele copate. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: Hibiscus, coacaza neagra, bucati de banane si cirese, aroma.


Sweet November

Din gustul racoritor al portocalei rosii rafinat prin adaugarea scortisoarei rezulta o aroma care se aseamana cu bucuria zilelor din preajma Craciunului. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 4-6 minute.

Ingrediente: Hibiscus, maceasa, mar, Rooibush, migdale, scortisoara, aroma.

Neu eingetroffen

Althaus-Trade

Althaus International

Bezugsquellen in Deutschland In prezent, Althaus Tea se gaseste in peste de 25 de tari din Europa si Asia. Pentru a gasi Althaus intr-o tara anume va rugam accesati butonul.

probieren


Site-uri Recomandate

Vizitati site-ul importatorului si distribuitorului de cafea MOAK in Romania la adresa: www.caffemoak.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru COFFEE SHOP SOLUTIONS la adresa: www.coffeeshopsolutions.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru CIOCONAT la adresa: www.natfood.ro

weiter ButtonVizitati site-ul cafenelei THE COFFEE STORE la adresa: www.thecoffeestore.ro

weiter ButtonVizitati site-ul pub-ului St.PATRICK IRISH PUB la adresa: www.bucharest-irishpub.ro

weiter Button