Althaus Tee Deutschland

Althaus Romania


Stiri

Noile Accesorii Althaus

Am adaugat accesorii noi.

Va rugam vizitati pagina accesorii.Articol despre Ralf Janecki

Accesand imaginea alaturata puteti citi un articol in care este prezentata viata si afacerea creatorului Althaus Tea, Ralf Janecki.
Articolul este in limba germana.Teegenuss in vollendeter Qualität

Pachetul Deli

Pachetul Deli a fost creat pentru o portie clasica ( 0,2l). Folia pachetului este formata din 3 straturi avand un rol foarte important, mentinind aroma optima si fereste continutul de factori externi, cum ar fi umiditatea si alte arome. In acest fel obtinem maxima intensitate a gustului si puritate a sortimentelor de ceai si asiguram o ceasca de ceai plina de savoare. Este ideal pentru o ceasca rapida acasa sau la birou dar si in gastronomie la micul dejun sau festivitati.

O prezentare corespunzatoare este sustinuta prin oferta cestii Althaus si a displayului Deli Pack. Deli Packs sunt inpachetate dupa retete proprii in ateliere ultramoderne.


English Breakfast

Un ceai tipic Breakfast, amestecat cu cele mai bune ceaiuri Ceylon, are o culoare aurie si un gust foarte aromat. Va recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute.

Ingrediente: ceai negru


Assam Meleng

Acest sortiment de Assam Brokenfannings "mituieste" iubitorii de ceai prin aroma sa plina, puternica si in acelasi timp placuta. Va recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute.

Ingrediente: ceai negru


Darjeeling Castleton

Un amestec deosebit din renumitele gradini de ceai Darjeeiling cu o aroma de neinlocuit. Culoarea ceaiului este galben auriu. Va recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute.

Ingrediente: ceai negru


Royal Earl Grey

Intensitatea aromei Bergamotte in combinatie cu un amestec de ceai din Ceylon fin si ceaiuri chinezesti, dezvolta o aroma citric - racoroasa. Va recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute.

Ingrediente: ceai negru si bergamota.


China Zhu Cha

O aroma revigoranta si puternica de o culoare verde-galbui, caracterizeaza acest ceai verde chinezesc. Recomandam fierberea apei la 75-90 de grade si infuzarea ceaiului 1-2 minute.

Ingrediente: ceai verde


Sencha Senpai

Ceaiurile Sencha se consuma cu mare placere in Japonia, deoarece sunt puternic aromate si au un gust condimentat-racoritor. Culoarea este verde deschis. Recomandam fierberea apei la 75-90 de grade si infuzarea ceaiului 1-2 minute.

Ingrediente: ceai verde


Jasmine Ting Yuan

Acest ceai de iasomie cu un gust armonios si elegant, de culoare verde-galbui este fabricat in provincia Jiangxi (Jasmine Garden)din China. Recomandam fierberea apei la 75-90 de grade si infuzarea ceaiului 1-2 minute.

Ingrediente: ceai verde, flori de iasomie.


Grun Matinee

Amestecul din cele mai fine ceaiuri verzi si aromele usor racoritoare si fructoase face din acest ceai o experienta de nedescris. Recomandam fierberea apei la 75-90 de grade si infuzarea ceaiului 1-2 minute.

Ingrediente: cei verde, petale de floarea soarelui, cornflower si petaale de trandafir, aroma.


Camomile Meadow

Selectarea florilor de musetel de cea mai buna calitate duc la o savoare blanda, relaxanta si aromata. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 1-2 minute.

Ingrediente: flori de musetel


Bavarian Mint

Culoarea verde-galbui armonizeaza cu un gust puternic si revigorant al mentei expresive. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 1-2 minute.

Ingrediente: menta


Wild Berries

Fructele de padure se imbina armonios in acest ceai de culoare rosu inchis creiad o explozie de arome deosebite. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute.

Ingrediente: Hibiscus, macease, mar, coaja de portocala, aroma, fructe de soc negru.


Rooibush Strawberry Cream

O aroma proaspata si revigoranta de capsuni impreuna cu aroma proaspata de frisca ii da acestui ceai Rooibush o nota delicata cu gust de fructe. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute.

Ingrediente: Rooibush, bucati si frunze de capsune, aroma.


Green Ginseng

Un amestec de plante diferite care, in combinatie cu radacina Ginseng, dau o nota unica gustului acestui ceai. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 2-5 minute.

Ingrediente: Ginseng, menta, Rooibush, Verbena, lamaita.


Persian Apple

Mere proaspete si bine coapte, combinate cu aroma lamaii, dau un gust surprinzator de usor si fin. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute.

Ingrediente: Mar, coaja de lamiae si portocala, macease, acid citric, aroma.

Neu eingetroffen

Althaus-Trade

Althaus International

Bezugsquellen in Deutschland In prezent, Althaus Tea se gaseste in peste de 25 de tari din Europa si Asia. Pentru a gasi Althaus intr-o tara anume va rugam accesati butonul.

probieren


Site-uri Recomandate

Vizitati site-ul importatorului si distribuitorului de cafea MOAK in Romania la adresa: www.caffemoak.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru COFFEE SHOP SOLUTIONS la adresa: www.coffeeshopsolutions.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru CIOCONAT la adresa: www.natfood.ro

weiter ButtonVizitati site-ul cafenelei THE COFFEE STORE la adresa: www.thecoffeestore.ro

weiter ButtonVizitati site-ul pub-ului St.PATRICK IRISH PUB la adresa: www.bucharest-irishpub.ro

weiter Button