Althaus Tee Deutschland

Althaus Romania


Stiri

Noile Accesorii Althaus

Am adaugat accesorii noi.

Va rugam vizitati pagina accesorii.Articol despre Ralf Janecki

Accesand imaginea alaturata puteti citi un articol in care este prezentata viata si afacerea creatorului Althaus Tea, Ralf Janecki.
Articolul este in limba germana.Teegenuss in vollendeter Qualität

Sortimente de Ceai

Ceaiul fascineaza prin varietatea si impresioneaza prin istoria si traditia sa. Inca in anul 2700 i. Hr. au aparut primele scrieri cu privire la ceai si prepararea lui in literatura chineza.
4000 de ani mai tarziu apare ceaiul in sec. 16 in Europa. Mai intai de-a lungul strazilor cu caravane din Asia, Rusia si apoi peste ocean.

Althaus combina traditia ceaiului caravanei cu varietatea extraordinara, care scoate in evidenta in ultimii 400 de ani lumea ceaiului.

Deli Pack

Pachetul Deli a fost produs pentru portia clasica de ceasca 0,2 l. Folia cu 3 straturi de calitate premium ofera o protectie optima aromei si o fereste de factorii externi, cum ar fi umiditatea sau alte arome. In acest fel se obtine o intensitate a gustului si puritate a sortimentelor de ceai si ne ofera mereu o ceasca de ceai plina de placere.

Deli Pack

Detalii...


Grand Pack

Problema portionarii ceaiului vrac pentru ibricul clasic din gastronomie 0,4 l este rezolvata prin Grand Pack. Frunzele si bucatile de ceai sunt pastrate in plicuri de ceai voluminoase si permeabile creind spatiul necesar infuzarii frunzelor si aromelor.

Grand Pack

Detalii...


Ceaiul Varsat

Sortimentul de ceai varsat este unic in gastronomia germana si europeana. Peste 80 de tipuri sunt la dispozitia gastonomilor care prefera calitatea. Selectia incepe cu clasicul "English Breakfast St. Andrew" si continua cu ceaiuri selecte existente in cantitati mici, cum ar fi "Milk Oolong" sau "Yunan Jin Huang".

Degustatorii de ceai au compus ceva extraordinar si in segmentul aromatizarii sortimentelor de ceai. "Mountain Herbs" si "Fleur du Monde" se afla, dupa parerea noastra, la categoria ceaiurilor aromate, pe primul loc.

Urmand traditia rusa, ceaiurile Althaus sunt imbatatoare, pline de nuanta si aromat-cremoase. Ceaiurile din plante atrag prin claritate si prospetimea gustului.

Toate aromele folosite, petalele, bucatile de fructe si alte ingrediente sunt selectate cu grija si verificate, la fel si fiecare sortiment de ceai in parte.

Tote sortimentele noastre de ceai sunt amestecate in Germania, dupa retete proprii, aromatizate 100% natural si impachetate. Sortimentele de ceai sunt inchise ermetic in pungi de aceeasi marime si au un design unic, iar continutul variaza intre 65g si 250g, tinand cont de volumul ceaiului.

Loose Tea

Ceai Vrac Althaus:

Neu eingetroffen

Althaus-Trade

Althaus International

Bezugsquellen in Deutschland In prezent, Althaus Tea se gaseste in peste de 25 de tari din Europa si Asia. Pentru a gasi Althaus intr-o tara anume va rugam accesati butonul.

probieren


Site-uri Recomandate

Vizitati site-ul importatorului si distribuitorului de cafea MOAK in Romania la adresa: www.caffemoak.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru COFFEE SHOP SOLUTIONS la adresa: www.coffeeshopsolutions.ro

weiter ButtonVizitati site-ul partenerului nostru CIOCONAT la adresa: www.natfood.ro

weiter ButtonVizitati site-ul cafenelei THE COFFEE STORE la adresa: www.thecoffeestore.ro

weiter ButtonVizitati site-ul pub-ului St.PATRICK IRISH PUB la adresa: www.bucharest-irishpub.ro

weiter Button